Language Select
 EN | BM
Top Menu
Business Enquiries

Pertanyaan Perniagaan: Tel: (60) 82-234008  Email: enquiry@supermap.com.my

 
 
Photo Slider
slide_554c7d3c0d0bb.jpg
slide_554c7d2cd0b1c.jpg
slide_554c7cf01d4d4.jpg
 
 
 
Footer Menu
Last Updated Date
Kemaskini Pada: 28 Ogos 2017
Versi 6.0.9
Best Viewed
 
iDesktop

iServer

iMobile

SuperMap iDesktop 8C merupakan sebuah platform GIS desktop yang bersepadu 2 dimensi (2D) dan 3 dimensi (3D). Ia mengandungi beberapa fungsi GIS yang penting seperti pemprosesan data, penciptaan peta dan analisis data spatial dalam bentuk 2D dan 3D. iDesktop juga boleh mengekses peta dalam talian dengan bantuan perkhidmatan pihak ketiga, penerbitan khidmat web dan pengubasuaian aplikasi rangka kerja dot NET. iDesktop boleh didapati dalam 2 tahap lesen – Standard dan Profesional, dengan mengikutkan keperluan syarikat anda.


SuperMap iServer 8C merupakan sebuah pelayan awan berasaskan GIS teras rentas platform untuk penerbitan data 2D dan 3D, pengurusan khidmat web, perkhimatan pelbagai sumber agregat serta berkeupayaan pembangunan lanjutan pelbagai peringkat. iServer boleh didapati dalam 3 tahap lesen – Standard, Profesional dan Edisi Lanjutan. iServer menggunakan seni bina khidmat orientasi untuk perkongsian maklumat geospatial yang boleh digunapakai oleh pengguna awam dan swasta awam diperingkat awan.

SuperMap iMobile 8C merupakan sebuah platform pembangunan GIS mudah alih yang bertahap profesional. Ia menyokong pembangunan aplikasi GIS mudah alih secara dalam talian dan luar talian di dalam peranti pintar Android dan iOS.


 
aaa

SuperMap GIS

SuperMap GIS merupakan penyelesaian perusahaan yang lengkap dengan desktop, pelayan, mudah alih dan awan untuk pengeluaran data geospatial, pemprosesan dan pengurusan yang dibangunkan oleh SuperMap Software Co. Ltd.  Selain digunakan secara meluas di China, manakala ia mendapat populariti di negara-negara seperti Jepun, Korea, Afrika Selatan dan India.


Muat Turun:

SuperMap GIS 8C (Eng)
SuperMap GIS 7C (BM)
SuperMap iDesktop (Eng)
SuperMap iDesktop (BM)
SuperMap iServer (Eng)
SuperMap iServer (BM)
SuperMap iMobile (Eng)
SuperMap iMobile (BM)Jumlah Pelawat
59846